Сучасні тенденції в системі освіти: теорія прив’язаності Джона Боулбі - Радчук, Наум; Крижановська, Зореслава Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Запропонована робота є продовженням низки досліджень в різних галузях наукового знання, присвячених вивченню питання якості освітнього простору. Ми прагнемо привернути увагу суб’єктів навчального процесу до питання значення дитячо-материнських взаємин, які описані засновником теорії прив’язаності Джоном Боулбі та є важливими для успішної реалізації освітніх завдань.
Keywords: освіта; освітній процес; емоційний стан; прив’язаність; 37.014.3(477)(08)