Культура Волині - Шостак, Віктор Михайлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
У методичних рекомендаціях до курсу “Культура Волині” подано мету і структуру курсу, короткий опис очікуваних знань, вмінь і компетентностей студентів, теми змістових модулів, критерії та напрямки поточного контролю знань, методичні поради для самостійної та індивідуально-дослідної роботи. Рекомендовано студентам-бакалаврам спеціальності 034 ,,Культурологія’’
Keywords: культура Волині; опис навчальної дисципліни; мистецтво Волині; історія Волині; мета навчальної дисципліни; методичні рекомендації; 008:35.075.5(072)