Особливості антикризового управління капіталом на підприємствах - Стрішенець, Олена Миколаївна; Янчук, Д. А.; Strishenets, Olena M.; Yanchuk, D. A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Не стійка кон’юнктура ринкового середовища вимагає постійного діагностування та впровадження в менеджмент спеціальних антикризових заходів як запоруки успішного функціонування підприємств. Тому особливої актуальності, в умовах спаду економічного зростання набув процес розробки та використання ефективних методів і форм управління фінансовим капіталом виробництва в умовах кризи.
Keywords: капітал; антикризове управління