Фінанси : робоча програма нормативної навчальної дисципліни для студентів напряму підготовки 6.030601 - "Менеджмент" - Грудзевич, Ігор Теофілович; Hrudzevych, I. T. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предмет дисципліни "Фінанси" вивчає економічні відносини, що виникають у процесі руху фінансових ресурсів між державою, юридичними і фізичними особами та опосередковуються спеціалізованими фінансовими інститутами. Деякі розділи курсу "Фінанси" зв’язані з іншими економічними дисциплінами, які студенти вивчали раніше та будуть вивчати у майбутньому, зокрема: "Основи економічної теорії", "Макроекономіка", "Економіка підприємства", "Теорія фінансів", "Гроші та кредит", "Банківська справа", "Бухгалтерський облік", "Податкова система" та ін. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Фінанси та фінансова система 2. Державні фінанси та фінанси підприємств
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни "Фінанси" для студентів галузі знань 0306 – Менеджмент і адміністрування, напряму підготовки 6.030601 – “Менеджмент”
Keywords: фінанси; фінансові ресурси; робоча програма; нормативна дисципліна