Уявлення студентів-першокурсників про пріоритетні ціннісні орієнтації вчителя фізичної культури. - Кричфалушій, М. В.; Соляник, Ю. М.; Krychfalushiy, M. V.; Solyanyk, Y. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Проаналізовано систему цінностей та подано результати емпіричного дослідження пріоритетних ціннісних орієнтацій учителя фізичної культури. Виявлено, що високий рівень знань про пріоритетні ціннісні орієнтації вчителя фізичної культури мають 20,2 % студентів-першокурсників; середній – 42,4 %, низький – 37,1 %. The article presents a meaningful analysis of values and value orientations and shows the results of empirical research priority value orientations of teacher of physical culture. Found that a high level of knowledge about the priority value orientation teacher of physical culture has 20,2 % of first-year students, the average − 42,4 % lower − 37,1 %.
First-Year Students Perceptions About Priority Value Orientations of Teacher of Physical Culture.
Keywords: система цінностей; ціннісні орієнтації; особистість; пріоритетні ціннісні орієнтації вчителя фізичної культури; values; value orientations; personality; priority value orientation of teacher of physical culture