Інформаційний потенціал сучасної туристичної преси - Кошелюк, Олена Василівна; Kosheliuk, Olena V. (Луцький національний технічний університет, 2015)
Пропоновано до розгляду сучасні тенденції розвитку та інформаційний потенціал української туристичної преси.

The proposed consideration current trends and information of tourist potential of Ukrainian press
Keywords: масова комунікація; журналістика; туристична преса; інформація; туристична інформація; туризм; туристичні медіа; mass communication; journalism; tourism media; information; tourist information; tourism; travel media