Технологія управління фізкультурними кадрами в організаціях фітнес-спрямованості - Демеха, Світлана; Гаєвий, Вадим; Demekha, Svetlana; Gayevoy, Vadim (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У цій роботі розглянуто аспекти технології управління фізкультурними кадрами в організаціях фітнес-спрямованості, які впливають на ефективність управління. Результати соціологічного дослідження свідчать, що ефективне управління кадрами фітнес-організацій повинно відповідати чіткій регламентації функціональних обов’язків кадрів, «європейській» моделі управління, фінансово-економічним методам управління, найважли¬вішому критерію відбору – професійному рівню та мотивації кадрів як найголовнішій із функцій процесу управління. Виявлено сучасні проблеми в роботі з кадрами та заходи, які варто вжити задля їх усунення. Aspects of management technologies of physical culture personnel in organizations of fitness orientation that influence on management effectiveness are studied in this article. The results of the conducted sociological research show us that an effective personnel management of fitness organizations must correspond with strict regulation of personnel functional duties, “European” model of management, financial-economical methods of management, and the most important criteria of selection – professional level and staff motivation as one of the main functions of management process. Modern problems in work with personnel and measures that must be taken for their elimination were brought out in this work.
Technology of Management of Physical Culture Personnel in Orga¬nizations of Fitness Orientation
Keywords: управління кадрами; технологія управління; модель управління персоналом; методи управління; personnel management; management technology; personnel management model; management methods