Масова комунікація: витоки та джерела інтерпретаційних протистоянь - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (Інститут медіа-екології (екології масової інформації) Львівського національного університету імені Івана Франка, 2016)
У статті розглядається розвиток понять "маса" та "народ" у контексті найдавніших сакральних пам'яток та класичних теорій.

The article deals with the development of the concepts of "mass" and "people" in the context of the oldest sacred monuments and classical theories.
Keywords: маса; комунікація; Старий Заповіт; Новий Заповіт; народ; теорія; Античність; Середньовіччя; індивід; mass; individual; communication; people; The Old Testament; New Testament; Antiquity; Middle Ages