Історія Волині. ХХ – початок ХХІ ст. : краєзнавчий бібліографічний покажчик - Дейнека, Людмила Панасівна; Понєдєльник, Лариса Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Містить бібліографічні описи матеріалів монографій, посібників, краєзнавчих конференцій, авторефератів дисертацій, публікацій у збірниках, журналах, газетах, які висвітлюють історію Волині в ХХ – початку ХХІ ст. Для науковців, викладачів, студентів, краєзнавців, усім, хто цікавиться історією волинського краю. Includes bibliographical descriptions of materials monographs, books, local history conferences, abstracts of dissertations, articles in collections, journals, newspapers, highlighting the history of Volyn in XX - beginning of XXI century. For researchers, teachers, students, local historians, all those interested in the history of Volyn.
ЗМІСТ : Передмова 4 ; Від упорядника 5; Події української революції на Волині (1917–1921 рр.) 6 ; Волинь у міжвоєнний період (1921–1939 рр.) 13 ; Волинь у роки Другої світової війни (1939–1945 рр.) 51 ; Волинь у роки післявоєнної відбудови та хрущовської "відлиги" (1945–1964 рр.) 83 ; Волинський край у період загострення кризи радянської системи ( друга половина 60-х–перша половина 80-х років ХХ ст.)…95 ; Період "перебудови" на Волині 101 ; Волинь в умовах незалежності ( 1991–2010 рр.) 104 ; Бібліографічні матеріали про Волинь 112 ; Іменний покажчик 115 ; Покажчик географічних назв 131 ; Покажчик абревіатур 135 ; Перелік періодичних видань, матеріали з яких вміщені у покажчику 135.
Keywords: 91.9:63(4УКР-4ВОЛ)б; 016:94(477.82)«19»