Корекція плоскостопості у дітей молодшого шкільного віку засобами фізичної терапії - Тьохта, Едуард; Гайволя, Руслан (My University, 2021)
Підвищення рівня психомоторики дітей основної групи порівняно з контрольною підтверджує правильність підібраних засобів корекції плоскостопості засобами фізичної терапії. Вираженість плоскостопості в дітей, під впливом занять, помітно (на 5,2%) зменшилася. Результати анкетного опитування показало, що батьки відзначили багато позитивних проявів, які відбулися в організмі їх дітей після проведеного експерименту із застосування фізичних вправ з метою корекції та профілактики плоскостопості. Вирішення цих практично важливих питань суттєво впливає на удосконалення методичних основ фізичної терапії дітей молодшого шкільного віку з плоскостопістю.