Використання додатків Google для підтримки дистанційного навчання учнів початкової школи - Приходько, Лідія Анатоліївна; Сьомак, Оксана Володимирівна; Ройко, Лариса Леонідівна (My University, 2021)
Дистанційне навчання визначається як одна з форм організації навчального процесу, за якою всі або частина занять здійснюються з використанням сучасних інформаційних і телекомунікаційних технологій при територіальній віддаленості вчителя і учнів. Тобто, при такій формі навчання учень має пройти шлях від сприйняття інформації до її розуміння, запам’ятовування, відтворення.
Наведені у дослідженні додатки дозволяють організувати дистанційне навчання школярів початкової школи. Кожен із них має свої особливості та доцільність застосування у різних ситуаціях.
Keywords: Google Docs; Google Forms; Google Classroom; Google Презентації; Google+Hangouts; Google Meet; 378.018.43