Ультразвук у визначенні ефірної олії в харчових приправах на основі кухонної солі - Юрченко, О. І.; Булгакова, А. В.; Бакланов, О. М.; Yurchenko, O. I.; Bulgakova, A. V.; Baklanov, A. N. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
Розглянуто використання дії ультразвуку при визначенні вмісту ефірної олії у харчових приправах на основі кухонної солі. Показано, що використання ультразвуку значно покращує метрологічні характеристики результатів аналізу. Use of action of ultrasound at essential oil determination in salt based the food relish is considered. The ultrasound use considerably improves metrological characteristics of results of the analysis.
The Ultrasound of Essential Oil Determination in Salt Based the Food Relish
Keywords: ультразвук; частота; інтенсивність; час дії; кухонна сіль; ultrasound; frequency; intensity; action time; food salt