Українське та міжнародне природоохоронне законодавство - Караїм, Ольга Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчально-методичне видання містить завдання і методичні вказівки до практичних робіт із освітнього компонента «Українське та міжнародне природоохоронне законодавство», які сприятимуть формуванню у здобувачів освіти уявлення про основи природоохоронного законодавства і екологічної політики, права природокористування, правові засади управління, законодавче регулювання та економічний механізму у галузі екології, окреме галузеве законодавство, забезпечення екологічної безпеки та ін.
Рекомендовано для здобувачів освіти ЗВО спеціальностей 101 «Екологія» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища» денної та заочної форм навчання, а також усіх хто вивчає проблеми пов’язані з впливом виробничої діяльності на стан довкілля.
Keywords: Українське та міжнародне природоохоронне законодавство; 349.6(094.1)(072)