Особливості виставкової діяльності туристичних і готельно-ресторанних підприємств - Лисюк, Тетяна Василівна; Терещук, Оксана Степанівна; Мельничук, Роман Вікторович (Одеський національний університет імені І. І.Мечникова, 2020)
У статті досліджено основні аспекти розвитку виставкової діяльності як найбільш дієвого інструменту у спробах підприємства донести інформацію до своїх клієнтів, модифікувати їхню поведінку, привернути увагу до пропонованих послуг, створити позитивний імідж самого підприємства. Визначено, що виставкова діяльність у туризмі та сфері гостинності дуже важлива, оскільки участь у виставках дає широкі можливості представити свою фірму і свій продукт, укласти контракти, знайти нових партнерів, поширити інформацію через широке коло відвідувачів і журналістів, обмінятися досвідом роботи. Обґрунтовано основні особливості виставкової діяльності, а саме однією з особливостей виставкової діяльності є те, що вона входить у сферу послуг. Але послуга, що надається виставками, незвичайна, оскільки є складною і багатофункціональною.
Keywords: виставка; виставкова діяльність; ярмарок; реклама; маркетинг; маркетингові комунікації; 659.15