Зміст діяльності молодіжних організацій в умовах демократії - Корпач, Надія Іванівна; Korpach, Nadiia I. (Черкаський національний університет, 2008)
У статті автор розкриває вплив змісту діяльності молодіжних організацій на формування громадянина в умовах демократичної держави. In the article the author exposes how content of youth organizations activities influences on forming a citizen in conditions of democratic state.
A table of contents of activity of youth organizations is in tne conditions of democracy
Роботу виконано на кафедрі соціальної педагогіки у ВНУ ім. Лесі Українки
Keywords: молодіжні організації; демократична держава; a content of activity; youth organization