Методика навчання історії - Денисюк, Василь Іванович (My University, 2023)
Силабус містить опис і структуру навчальної дисципліни "Методика навчання історії", інформацію про викладача, список рекомендованої літератури та відомості про інші структурні елементи дисципліни. Дисципліна спрямована на вивчення комплексу методів навчання історії в закладах загальної середньої освіти, а також основних проблем, з якими стикається вчитель під час педагогічної діяльності.
Keywords: методика навчання історії; вчитель; заклад загальної середньої освіти; здобувач освіти; НУШ; метод навчання; історія