Значення та класифікація об’єктів нерухомості - Павлов, Костянтин Володимирович; Pavlov, Kostiantyn V. (Спілка економістів України, 2015)
Визначено види об’єктів нерухомості, здійснено їх класифікацію. Обґрунтовано сутність нерухомості, як економічної категорії та показано подвійний характер їх функціонування, що розширює сферу дослідження і підкреслює її значущість.

The types of properties, their classification. The essence of real estate, as an economic category and shows the dual nature of their operation, expanding the scope of research and emphasizes its importance.
Keywords: ринок нерухомості; об'єкти нерухомості; ринкова економіка