Апокопа із суфіксацією у варіантах власних імен жителів Маневиччини - Нестерчук, Оксана Григорівна; Nesterchuk, Oksana H. (Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка, 2011)
У статті проаналізовано варіанти імен жителів Маневиччини, утворені за допомогою апокопи та апокопи із суфіксацією. Виявлено малопродуктивні та непродуктивні словотвірні типи із зменшено-пестливими та згрубілими відтінками у значенні.

This articles analysed variants of the names habitants of Manevichchinu, formed by apokopi and apokopi with a suffix. Found out underproductive and unproductive word-formation types from diminished-tender and by zgrubilimi tints in a value.
Keywords: власні імена; варіанти; апокопа із суфіксацією; малопродуктивні та непродуктивні типи; proper names; variants; apokopa with a suffix; underproductive and unproductive types