Програмні вимоги до вивчення курсу «Основи іконографії»: методичні рекомендації для студентів художньо-педагогічних спеціальностей - Берлач, Олександр Павлович; Berlach, Oleksandr P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Методичні рекомендації спрямовані на поглиблене вивчення вибіркової дисципліни «Основи іконографії». Автор дає практичні рекомендації щодо проведення оцінки за тематикою практичних занять та пропонує тематику модульних контрольних робіт і завдання для самостійної роботи студентів. Адресовано для студентів напряму “Образотворче мистецтво”, педагогічних навчальних закладів. Methodological recommendations are aimed at the in-depth study of selective discipline "Fundamentals of iconography". The author gives practical recommendations on conducting an assessment on the topics of practical classes and offers the topics of modular control works and tasks for independent work of students. Addressed to students directly "Fine Arts", pedagogical educational institutions.