Фізіологія та біохімія рослин - Голуб, Валентина Олександрівна; Голуб, Сергій Миколайович; Єрмейчук, Тамара Музаффарівна; Holub, Valentyna O.; Holub, Serhii M.; Yermeichuk, Tamara M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
В методичних рекомендаціях представлено лабораторні роботи, що висвітлюють основні розділи програми курсу «Фізіологія та біохімія рослин». До кожного заняття подається коротке пояснення теоретичного матеріалу, детально описана методика постановки досліду. Виконання завдань, поставлених у методичних рекомендаціях, допоможе оволодіти студентам сучасними методами науково-дослідної роботи. Для студентів заочної форм навчання біологічних факультетів університетів.