Комплексна оцінка екотуристського потенціалу Шацького національного природного парку - Міщенко, Олена Віталіївна; Mishchenko, Olena V. (Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, 2010)
Запропоновані оціночні показники комплексної оцінки екотуристського потенціалу рекреаційної території. Проведена комплексна оцінка екотуристського потенціалу Шацького національного природного парку за 3 бальною шкалою оцінювання.

The proposed integrated assessment indicators ecotourism potential recreational area. The assessment of potential ecotourism Shatsk National Park for 3-point scale.
Comprehensive Assessment of potential ecotourism Shatsk National Park
Keywords: екотуристський потенціал; рекреаційна цінність; національний природний парк; ecotourism potential; recreation area; national park