Die Nutzung von modernen heilenden und gesundheitsstärkenden Maßnahmen bei den Kindern im Vorschulalter - Androshchuk, Olena; Андрощук, Олена (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
In dem Artikel wurden die bestehenden gesundheitsstärkenden Methoden analysiert, die in der Erziehung der Vorschulkinder angewendet werden. Die existierenden Forschungen haben gezeigt, dass die Anpassungen, die in einem stattfinden, erlauben die morpho-funktionelle Entwicklung zu beschleunigen und die Erkrankungen der Kinder zu minimieren. Die Verbesserung der Gesundheit und der allgemeinen körperlichen Entwicklung ist nur dann möglich, wenn das Kind ausreichend Entspannung und Ruhe hat. У статті проаналізовано cучасні оздоровчі засоби, які використовуються у вихованні дітей старшого дошкільного віку, обґрунтовано їх значення для зміцнення здоров’я дошкільнят. Доведено, що, для того, щоб добре розвиватися фізично, зміцнювати функціонування систем організму, дітям потрібно багато рухатись. Адаптивні зміни, які відбуваються в організмі, дають змогу прискорити морфофункціональний розвиток і зменшити кількість захворювань дітей. Покращення стану здоров’я й фізичного розвитку можливе лише тоді, коли дитина достатньо відпочиває, рух і спокій не протистоять, а доповнюють один одного.
Сучасні засоби зміцнення здоров’я дітей дошкільного віку
Keywords: gesundheitsstärkenden Methoden; gesunde Lebensweise; die Kinder im Vorschulalter; Gesundheit der Kinder; оздоровчі засоби; здоровий спосіб життя; діти дошкільного віку; здоров’я дітей