Маркетинг: програма нормативної навчальної дисципліни - Лялюк, Алла Миколаївна; Lialiuk, Alla N. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Метою є формування у студентів наукового світогляду і глибоких знань з теорії маркетингу, набуття умінь і навичок конкретної маркетингової діяльності підприємства. Зокрема, вивчення дисципліни передбачає вивчення наступних питань.
Для студентів галузі знань 07 Уравління та адміністрування, спеціальностей 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність,071 Облік і оподаткування,072 Фінанси, банківська справа та страхування, 073 Менеджмент, галузі знаь 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальності 051 Економіка, освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр
Keywords: маркетинг; marketing