Практика з документаційного забезпечення управління - Петрович, Валентина Василівна; Надольська, Валентина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Розробка містить методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня підготовки спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа освітньої програми «Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність» з освітнього компонента «Практика з документаційного забезпечення управління». Увагу акцентовано на змісті, завданнях, етапах, звітності виробничої практики, проходження якої сприятиме підготовці фахівців з інформаційно-аналітичної діяльності, організаторів діловодства, референтів. Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа.
Keywords: опис виробничої практики; етапи виробничої практики; види індивідувальних завдань; 023:005:002.1(043.5)