Методичні підходи до оцінки ризиків в агробізнесі - Плотнікова, М.; Соболь, А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено методичні підходи до оцінки ризиків в агробізнесі
Keywords: оцінка ризиків; агробізнес