Європейська інтеграція: регіональна політика Європейського Союзу. Короткий лексикон - Федонюк, Сергій Валентинович; Галяс, Віра Іванівна (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2006)
Розглядаються основні положення регіональної політики ЄС, історичні етапи формування регіональної політики, договірні підстави, сучасний стан та перспективи політики згуртування, а також особливості реалізації завдань регіональної політики у зв’язку із розширенням ЄС. Для економістів, міжнародників і всіх, хто цікавиться європейськими інтеграційними процесами.
Keywords: Регіональна політика, Європейський Союз