Соціальна робота з сім'єю : методичні рекомендації з дисципліни - Бичук, Ірина Олександрівна; Сокол, Марія Василівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Методичні рекомендації з дисципліни містять структуру програми навчального курсу «Соціальна робота з сім’єю» для студентів соціального-гуманітарних спеціальностей, короткий тематичний зміст лекцій, завдання, винесенні на практичні заняття, на самостійну роботу, додатки, а також список рекомендованої літератури. Видання рекомендоване викладачам і студентам вищих навчальних закладів.