Методика позашкільної роботи з біології та природознавства - Коцун, Лариса Олександрівна; Фіщук, Оксана Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Курс лекцій присвячений засвоєнню теоретичного програмного матеріалу з методики позашкільної роботи з біології та природознавства. Для студентів біологічних факультетів вищих навчальних закладів (напрям підготовки 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)
Keywords: Позашкільна освіта; Організаційно-педагогічний напрям; Функціонально-змістовий напрям; Структурно-організаційний напрям; Система позашкільної освіти; Структура позашкільної освіти; 502.211:582(072) К 75