Науково-дослідна робота у професійному становленні майбутнього педагога - Мельник, Ірина Миколаївна; Гончарук, Ольга Валеріївна; Honcharuk, Olha V.; Melnyk, Iryna M. (Донецький національний технічний університет, 2009)
У статті висвітлюються зміст та види НДР як компоненту освітнього середовища професійної підготовки вчителя початкових класів, акцентується увага на активізації становлення майбутнього педагога шляхом залучення до науково-пошукової роботи. In the article attention is accented on maintenance and types of research work as a component of educational environment of professional preparation of teacher.
Research work in the professional formation of future teachers
Keywords: component; training; activation of future teachers; work; компоненту; професійної підготовки; активізації майбутнього педагога; роботи