Управління інформаційною безпекою - Петрович, Валентина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2026)
У методичному виданні представлено навчально-методичний комплекс з освітнього компонента «Управління інформаційною безпекою» для здобувачів вищої освіти спеціальності В13 «Бібліотечна, інформаційна та архівна справа» освітньо-професійної програми «Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність» першого (бакалаврського) рівня підготовки. Подано силабус, який дасть змогу ознайомитися із змістовою складовою та структурою освітнього компонента, темами, які виноситимуться на лекційні та практичні (семінарські) заняття, самостійну роботу; рекомендації щодо їх підготовки, наукова й навчальна література; термінологічний словник. Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальності В13 Бібліотечна, інформаційна та архівна справа.
Keywords: інформаційні загрози; несанкціонований доступ; інформаційна система персональних даних; правове регулювання інформаційної безпеки