Програма навчальної дисципліни «МАТЕМАТИЧНІ ОСНОВИ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ» підготовки бакалавра, галузі знань 02 «Культура», спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», освітньо-професійної програми «Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність». 2020. 7 с. - Герасимчук, Олена Борисівна (My University, 2020)
Дисципліна «Математичні основи інформаційної діяльності» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін підготовки бакалавра за спеціальністю 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», освітньо-професійною програмою «Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність» і спрямована на вивчення студентами основ математичного апарату, необхідного для проведення розрахунків під час виконання курсових робіт, науково-дослідницької та інформаційної діяльності; оволодіння навиками формування очікуваного результату при розв’язуванні задач практичного змісту.
Keywords: Програма навчальної дисципліни,; матриця, визначник,; множини,; відношення, відображення і функції,; метод Крамера, Гауса, метод оберненої матриці,; поняття графа та його видів,; поняття булевих функцій.