Європейський правовий гуманізм як чинник реформування кримінально-виконавчої системи України - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (My University, 2010)
Визначено зміст і соціальну цінність правового гуманізму як чинника реформування української кримінально-виконавчої системи України.
Keywords: європейський гуманізм; правовий гуманізм; кримінально-виконавча система України