Інтеграція трудового навчання і математики та образотворчого мистецтва в предметних дидактичних іграх - Веремійчик, Іван Маркович; Veremiichyk, Ivan M. (My University, 2017)
Мета уроку: навчити учнів різати папір ножицями за прямими лініями. Розвивати сенсомоторику, виховувати економне ставлення до матеріалів.
Keywords: початкове навчання; інтегровані уроки; дидактичні ігри