Сільський зелений туризм - Тищук, Інна Володимирівна; Ільїна, Ольга Вікторівна (My University, 2024)
Методичні рекомендації містять опис освітнього компонента, загальні методичні рекомендації, перелік завдань, контрольні питання, перелік рекомендованих джерел (необхідних для виконання для організації та проведення практичних занять), список використаних джерел. Методичні рекомендовані для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 242 Туризм і рекреація галузі знань 24 Сфера обслуговування освітньо-професійної програми Туризм. Видання буде корисним керівникам і фахівцям підприємств агропромислового комплексу, менеджерам, підприємцям, власникам туристичних агенцій.
Keywords: cутність сільського туризму; організація сільського туризму; 338.48-6:502/504(1-22)(075.8)