Обліково-аналітичне забезпечення економічної безпеки підприємства : методичні вказівки до самостійної роботи - Скорук, Олена Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчально-методичне видання містить програму дисципліни, рекомендації до вивчення теоретичного курсу, тематику наукових досліджень, короткий термінологічний словник, рекомендовану літературу. Рекомендовано студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування».
Keywords: безпека підприємства; обліково-аналітичне забезпечення; обліково-аналітична діяльність; обліково-аналітична інформація; стратегія економічної безпеки підприємства; 334.72-049.5:657(07)