Дизайн : методичні рекомендації - Тарасюк, Іван Іванович; Лесик, Олександр Володимирович; Tarasiuk, Ivan I.; Lesyk, Oleksandr V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Методичні рекомендації до курсу «Дизайн» розроблені відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра і спрямовані на розкриття основних положень теорії дизайну з метою поглибленого вивчення основ моделювання та конструювання. Предметом дисципліни є синтез способів відтворення (організації) форми і структури біопрототипів. Результатом досліджень природи з погляду дизайну є формування теоретичних основ моделювання організації конструктивних форм природи на різних рівнях, що має практичну цінність у вигляді розширення можливостей і прискорення конструювання ефективних просторових форм в дизайні.
Keywords: Дизайн; Design; основи моделювання; modeling basics; конструювання; designing