Мікологія - Коцун, Лариса Олександрівна; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Войтюк, Василь Петрович; Лісовська, Тетяна Павлівна; Марченко, Петро Давидович; Kotsun, L. A.; Kuzmishyna, I. I.; Vojtyuk, V. P.; Lisovska, T. P.; Marchenko, P.D. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Методичні рекомендації призначено для проведення лабораторних занять з мікології на першому курсі (денної і заочної форм навчання) біологічного факультету.Для студентів біологічних факультетів вищих навчальних закладів (напрям підготовки 6.070400 "Біологія", освітньо-кваліфікаційний рівень – бакалавр).
Keywords: рекомендації; лабораторне заняття; мікологія