Використання засобів юридичної термінології при вивченні теми “Адвокатура Великобританії” студентами юридичних спеціальностей на заняттях з іноземної мови - Яцишин, Наталія Пилипівна; Шумик, М. О.; Yatsyshyn, N. P.; Shumyk, M. O. (Університетська книга, 2011)
Проведено аналіз основної юридичної термінології англійської адвокатури, а саме: “соліситор”, “баристер”, “аторней”, в історичному контексті їх виникнення, становлення і розвитку з метою використання для формування мовленнєвої культури майбутніх юристів на рівні усного і писемного мовлення.
Keywords: соліситор; баристер; аторней; мовленнєва культура; юрист