Особливості корекції проявів тривожності щодо майбутнього в юнацькому віці - Шкарлатюк, К. І.; Shkarlatiuk, K .I. (Одеський національний університет, 2012)
Стаття присвячена дослідженню проявів тривожності щодо майбутнього у ранньому юнацькому віці. Представлено особливості та результати проведення навчально-практичного тренінгу формування життєвих перспектив старшокласників. The article is devoted to the research of anxiety displays about the future in adolescence. Peculiarities and results of educational and practical training of life prospects formation of senior pupils are presented
Correction peculiarities of anxiety displays in adolescence
Keywords: тривожність; самооцінка; життєве призначення; образ майбутнього; життєві перспективи; anxiety; self-esteem; life purpose; image of the future; life prospects