Психологія депривації - Гошовський, Ярослав Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчально-методичний посібник до практичних та лабораторних занять з ОК «Психологія депривації» призначений для магістрів денної та заочної форм навчання, може бути корисними для психологів, яких цікавлять емпіричні аспекти проблем депривованої особистості, діагностика та корекція переживань різноманітних комплексів та травм.
Keywords: депривація; діагностика; корекція; ресоціалізація