Wort & Satz A2.2 - Бондарчук, Олена Юріївна; Рись, Лариса Федорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації створено згідно з діючим силабусом до курсу «Німецька мова», яка викладається як друга іноземна для студентів ІІ курсу факультету іноземної філології. Рекомендації вміщують лексичний матеріал та додаткові лексико-граматичні вправи до підручника «Spektrum A2+». Головна мета навчально-методичних рекомендацій – сприяти формуванню у студентів основних іншомовних комунікативних компетентностей та навичок перекладу. Рекомендовано студентам вищих навчальних закладів, які вивчають німецьку мову на рівні А2.
Keywords: німецька мова; рівень а2; граматика; переклад; онлайн-вправи; лексика; 811.112.2’373’38(072)