Курсова та кваліфікаційні роботи ОКР "бакалавр", "спеціаліст", "магістр" : методичні рекомендації до написання та оформлення - Лісовська, Тетяна Павлівна; Шевчук, Михайло Йосипович; Волгін, Сергій Олександрович; Войтюк, Василь Петрович; Коцун, Лариса Олександрівна; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Lisovska, T. P.; Shevchuk, M. J.; Volgin, S. O.; Vojtyuk, V. P.; Kotsun, L. O.; Kuzmishyna, I. I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Наведено основні вимоги до написання курсових і кваліфікаційних робіт, викладені послідовні етапи їх підготовки, оформлення та процедуру захисту. Подана орієнтовна тематика курсових і випускних робіт, які виконуються студентами, що спеціалізуються на кафедрі ботаніки біологічного факультету СНУ імені Лесі Українки. Для студентів кафедри ботаніки біологічного факультету, викладачів.
Keywords: курсова робота; кваліфікаційна робота; методичні рекомендації; вимоги до написання