Конституційно-правовий статус: питання дефініції - Кравчук, Володимир Миколайович; Юхимюк, Ольга Михайлівна; Kravchuk, Volodymyr M.; Yukhymiuk, Olha M. (My University, 2010)
У статті узагальнено основні наукові підходи до розуміння категорії «конституційно-правовий статус», проаналізовано їх вплив на визначення дефініції «конституційно-правовий статус». Враховуючи взаємозв’язок конституційно-правового статусу із загальною теорією права та іншими галузевими правовими статусами, автор обґрунтовує власне визначення категорії «конституційно-правовий статус».

The article summarizes the basic scientific approaches to understanding the category of “ Constitutional and legal status.” Having viewed the interconnection between constitutional and legal status and other sectoral legal status, the author underlines the definition of “Constitutional and legal status.”
Constitutionally Legal Status: Question of Definicii
Keywords: конституційно-правовий статус; constitutional and legal status; правовий статус; legal status; статус; status