Особливості фізичної терапії хворих ішемічною хворобою серця на санаторному етапі відновного лікування - Ульяницькa, Нaтaлiя; Гарбарчук, Віталiй (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2020)
Теоретичний аналіз науково-методичної літератури та практичних напрацювань вітчизняних і зарубіжних фахівців довів вагоме значення фізичної реабілітації у відновленні функціонального стану серцево-судинної системи у пацієнтів з ХСН. Перспективи подальших досліджень пов’язані із вивченням можливостей використання різних альтернативних методів і засобів у комплексній програмі фізичної терапії для вторинної профілактики ускладнень у пацієнтів з ХСН.
Keywords: фізична терапія; ішемічна хвороба серця