Конфліктологічне консультування - (:unkn) unknown (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2017)
Навчальний посібник створений з метою допомоги студентам у формуванні систематизованих знань із психології консультування. Зокрема, в ньому вміщено матеріали, що презентують класичні напрями консультативної допомоги у психологічній практиці. Подано методичні процедури, техніки індивідуального консультування. Для студентів, які навчаються за спеціальністю “Соціальна робота”, а також для практикуючих психологів, соціальних педагогів.
Keywords: конфліктологічне консультування; психологічне консультування; психолог-консультант; особистість клієнта