Основи практичної діяльності у фізичній терапії та ерготерапії - Дейнека, Людмила Панасівна; Андрійчук, Ольга Ярославівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра фізичної терапії та ерготерапії, Бібліотека, 2021)
Здійснено підбір бібліографічної інформації до вибіркової навчальної дисципліни «Основи практичної діяльності у фізичній терапії та ерготрапії» (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Навчально-науковий медичний інститут, Кафедра фізичної терапії та ерготерапії). Бібліографічні матеріали висвітлюють історичні аспекти і сучасні тенденції розвитку фізичної реабілітації в Україні, сучасну парадигму ерготерапії, заняттєву активність та її компоненти. Розміщення джерел (186 бібзаписів) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки ВНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Класифікаційні індекси ББК та частково УДК, наявні при описах, полегшать пошук літератури.
Keywords: бібліографічні видання; принципи реабілітації, фізичної терапії та ерготерапії; періоди та етапи фізичної терапії та ерготерапії; санаторно-курортний етап реабілітації; 61(01)