Гендерні та вікові виміри сучасного інформаційного простору України загалом та Волині зокрема (погляд крізь призму патогенних текстів) - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (My University, 2006)
У розділі "Гендерні та вікові виміри сучасного інформаційного простору України загалом та Волині зокрема (погляд крізь призму патогенних текстів)" колективної монографії "Гендерний аналіз Волинської області" йдеться про гендерні виміри сучасного інформаційного простору та про порнографію як новітнє зло, що стосується жінок та дітей. Авторка досліджує проблему в сучасності та занурює її в історію. В разделе "Гендерные и возрастные измерения современного нформацийного пространства Украины в целом и Волыни в частности (взгляд сквозь призму патогенных текстов)" коллективной монографии "Гендерный анализ Волынской области" говорится о гендерных измерениях современного информационного пространства и о порнографии как новейшем зле, которое касается женщин и детей . Автор исследует проблему в современности и погружает ее в историю.

In the "Gender and age measurement modern nformatsiynogo space of Ukraine in general and Volyn in particular (look through the prism of pathogenic texts)" monograph "Gender analysis of Volyn region" refers to the gender dimensions of the modern information space and pornography as the latest evil that comes to women and children. The author examines the problem of modernity and plunges it into the story.
Keywords: гендер; секс; жінка; чоловік; діти; експлуатація; кримінал; рабство; лудологія; культура; gender; man; woman; children; operation; slavery; crime; culture; pornography; erotica; порнографія; еротика