Нотації пісень літнього циклу Західного Полісся (кустові, русальні, купальські, петрівочні, полільницькі, косарські, ягідницькі, жниварські). - Коменда, Ольга Іванівна (Інститут культурної антропології, 2008)
Нотації пісень літнього циклу Західного Полісся (кустові, русальні, купальські, петрівочні, полільницькі, косарські, ягідницькі, жниварські). Ой ти же хлопець 387 Полю, полю, сидить вовк за горою 388 Ой там на річці, на дощичці 389 Брала єгоди під гаєм зелененьким 390 Гой піду я, куда вік не ходила 391 Ой чи я тобі та й не казала 392 Ой теперка нам весело 392 Ой те зозулько рабейкая 393 Туман, туман по долині 394 Терен цвіте 395 В мене батько сокіл 396 Вузьму я куновку, піду я по воду 397 Ой ти молодець, а я дівчина красна 398-399 Ой гай, ой гай зелененький 400 Ой піду я на долину, подивлюся на калину 400 Наший хазяїн молодий 401 Широкий загін маю 401 За ляс, сонийко, за ляс 402 Ой маяло жетичко, маяло 402
Keywords: нотації; пісні літнього циклу; Західне Полісся