Забезпечення економічної безпеки як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства - Гончаревич, Л. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено забезпечення економічної безпеки як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства
Ensuring economic security as a factor in increasing the competitiveness of the enterprise
Keywords: економічна безпека; конкурентоспроможність підприємства