Сучасні інформаційні технології в професійній діяльності: лабораторний практикум - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
У лабораторному практикумі вміщено матеріали для вивчення навчальної дисципліни «Сучасні інформаційні технології в професійній діяльності»: подано програму курсу; висвітлено порядок виконання лабораторних і самостійних робіт; сформовано варіанти тестів для модульної перевірки теоретичних знань; наведено теми рефератів, питання на екзамен, термінологічний словник ключових термінів курсу; подано список рекомендованої літератури.
Для викладачів і студентів першого курсу магістратури освітньо-професійних програм «Економіка довкілля і природних ресурсів», «Економіка підприємства», «Менеджмент бізнес-структур», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Управління фінансово-економічною безпекою».
Keywords: інформаційні технології; 33:004](076.5)